Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
HECHT1069 Elektromos Fúrókalapács
63.990 Ft

HECHT1069 Elektromos Fúrókalapács

63.990 Ft
Gyártó: Hecht
Elérhetőség: Raktáron
A HECHT1069 Elektromos Fúrókalapács egy nagy teljesítményű és megbízható szerszám, amely számos különböző fúrási és vésési feladathoz használható. Ez a fúrókalapács 1050 W-os motorral rendelkezik, amely erőteljes és hatékony működést biztosít.
Cikkszám: HECHT1069

Leírás és Paraméterek

Az ergonomikus kialakítású fogantyúk és a kiegyensúlyozott súlyelosztás garantálják a kényelmes és stabil munkavégzést, így könnyű és pontos fúrásokat végezhetünk. A fúrókalapács két sebességű sebességváltóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fúrás sebességének beállítását az adott anyag típusának és vastagságának megfelelően.

A HECHT1069 Elektromos Fúrókalapács további előnye, hogy képes vésőfunkciókra is, így könnyedén eltávolíthatunk falburkolatokat, téglákat és betonfalakat is. Az SDS-Plus befogórendszer segítségével gyorsan és egyszerűen cserélhetjük a fúró és vésőfejeket.

Összességében a HECHT1069 Elektromos Fúrókalapács egy erőteljes és sokoldalú szerszám, amely a különböző fúrási és vésési feladatok során nagy segítséget nyújt. A stabil és kényelmes fogás, valamint a hatékony motor biztosítja a hatékony és pontos munkavégzést.

Paraméterek

tömeg 7,3 kg
elektromos motor 230V/50Hz
teljesítmény (W) 1600
fordulatszám terhelés nélkül 560 ford./perc
ütés 3530 üt./perc
ütés erőssége 9 J

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.